本人正在進行的研究為以創造力為主軸的相關研究(涉及認知歷程、數位學習、數位遊戲設計與程式撰寫、神經科學基礎及教學效果的探討),擬徵求對其中任何領域有興趣之專任研究助理以及博碩士班兼任研究助理,研究成果可共同發表。有興趣者請寄簡歷至 Email住址會使用灌水程式保護機制。你需要啟動Javascript才能觀看它,簡歷中請說明相關經驗與能力、英文讀寫能力及短期的生涯規劃。

葉玉珠
國立政治大學師資培育中心特聘教授
國立政治大學大腦、心智與學習中心研究員
TEL: 02-29393091 ext. 66134 or 29387094

-----------------------------------------------------------------------------

I am conducting creativity related research involving cognitive processes, e-learning, game development and game-based learning, neural bases, and instruction. I am looking for a full-time research assistant as well as part-time research assistants. If you are interested in this job, please email a brief CV to Prof. Yeh: Email住址會使用灌水程式保護機制。你需要啟動Javascript才能觀看它. Please describe your expertise, ability in English reading and writing, and short-term career plan.

Yu-chu Yeh
Distinguished Professor
Institute of Teacher Education, National Chengchi University
Research Center for Mind, Brain & Learning, National Chengchi University